nike cortez dames goud

Discuss any topic here related to advertising your products.
Post Reply
wv5ue27l
Posts: 3
Joined: Tue Mar 09, 2021 6:58 am

nike cortez dames goud

Post by wv5ue27l »

Image
Bij Nike Cortez draait waardefoot.com alles om het huidige lenteseizoen en de picknickvibes als de schoen wordt gedrapeerd in een gladde witte lederen constructie op het bovenwerk die vervolgens wordt geaccentueerd door University Blue op de binnenvoering, tonglabel, hiellogo en een deel van de schoen. middenzool van foam. Het hoogtepunt van deze Nike Cortez is de kersenprint die te zien is op de swooshes en het hiellipje, evenals de op kersen geïnspireerde Swoosh-kanten dubrae.

Een paar Nike Cortez ideaal voor Oakland Raiders of San Antonio Spurs-fans is net op de markt gekomen terwijl we je een kijkje geven naar de nieuwe nike schoenen zwart 2021 drop. Deze colorway van de klassieke Nike sneaker, ook wel de Nike Cortez Basic Premium genoemd, is bedekt met een onopvallende zwarte nylon constructie over het hele bovenwerk met Wolf Grey lederen Swooshes die de zijpanelen raken die zijn omlijnd met witte en zwarte stiksels. Een witte tussenzool van foam en een bijpassende rubberen buitenzool maken de look van deze Cortez Basic Premium compleet.

Deze Nike WMNS Classic Cortez is uitgevoerd in een zwart, laseroranje, levendig paars en topwit kleurenschema en begint met een zwart leren nike cortez dames goud bovenwerk met bijpassende mesh-tongen. Het toevoegen van wat contrast aan de schoen en het creëren van het Lakers-motief zijn de witte lederen swooshes aan de zijkanten en de oranje en paarse contrasterende accenten overal.

Net als bij verschillende andere Cortez-releases van dit jaar, kiest het exclusieve paar van dit Zoeken meisje voor een ton-sur-ton arrangement over het leren bovenwerk. Hits van "Light Arctic Pink" onderbreken het "White" ensemble over de tong, hiel en middenvoet - de laatste pronkt ook met wazige, maar onmiskenbare bloemenafbeeldingen. Alle "nike" -logo's door het paar stippelen zijn "i" met een bloemknop die ook tevoorschijn komt in de vorm van kanten dubrae. Onder de voeten heeft het 50 jaar oude ontwerp van de zool geen bloemenprint, maar heeft het twee zachte roze strepen aan de zijkanten.

https://www.waardefoot.com/

Post Reply