Nike Waffle Schoenen

Discuss issues revolving around the creation of a business.
Post Reply
phatoes
Posts: 6
Joined: Thu Nov 25, 2021 8:08 am

Nike Waffle Schoenen

Post by phatoes »

Roze kleedt de lichtjes Sail-getinte tooling, Volt het koord langs de zijkant en de hele tong, terwijl donkerblauw accent ernaast via de veters en de hielkap met Egyptisch thema. Nike Waffle Heren/Dames De constructie elders is in vergelijking veel minder eenvoudig: prints van alle variaties worden afzonderlijk van paneel tot band geplaatst, waardoor een mozaïek van meerdere referenties ontstaat. Merk op dat de "Lobster" gingham de voering langs de linkervoet raakt, een eenvoudige camo de zijkant net eronder uitrust, Zebra-graphics sublimeren op de riem er tegenover, en nog veel meer is gecombineerd in een universeel zwart-wit schema.

Image

Aangezien we ons bijna in het herfstseizoen bevinden, is het bijna die tijd dat Kyrie Irving binnenkort zijn zevende kenmerkende schoen met de Swoosh zal onthullen, maar in de tussentijd is de elite NBA-atleet onvermurwbaar om zijn fans meer opties van zijn bestaande silhouetten. Nike Waffle Schoenen En van al zijn modellen, is degene die momenteel de meeste glans krijgt, de gloednieuwe Nike Kybrid S2. Na al in een trio van "What The" kleurstellingen te zijn gevallen, maakt het hoepelklare silhouet nog een nieuwe inzending klaar om zich bij zijn gelederen te voegen.

In termen van zijn collectie van eerdere ontwerpen, roept deze specifieke vertolking de bosachtige afbeeldingen van de Kyrie 5 Taco PE op, het smiley-embleem van de Kyrie 5 "Have a Nike Day", de Kyrie 4 "Year of the Monkey"-pictogrammen, de mediale zijcamopatronen van de Asia Irving-kleurstellingen, de scripttekst op de mediale Swooshes vormen de Kyrie 4 "Confetti", de all-over ooglogo's uit de Kyrie 6 Pre-Heat-collectie die op de sokvoeringen zijn geplaatst, en meer . Nike Waffle te Koop

Om het Nike Waffle Goedkoop circuit af te trappen is er in de maand september een reeks releases met colorway-concepten die het mash-up-concept omarmen. Op 3 september komt de Kybrid "What The USA" uit, die Team USA-uniformen uit 2008, 2014 en 2016 combineert in een tie-dye-patroon. Op 11 september is de Kybrid "What The PE", een donkere en mysterieuze mix die de Kyrie 5 'Playoff' PE, de Kyrie 4 'Spotlight' PE, de Kyrie 4 'Lobster' PE en meer oproept.

Op 18 september is de Kopen Nike Waffle "What The Inline" die details haalt uit stijlen als de Kyrie 4 'ASW', Kyrie 5 'CNY', Kyrie 6 'Enlightenment' in een "Desert Storm"-stijl colorway. Eindelijk op 25 september is het Kybrid "Sashiko"-pakket dat knipoogt naar de Japanse techniek van decoratief stikken; deze release wordt vergezeld door de Kyrie Low 3.

www.dameshoe.com

Post Reply